Motivation v/Pernille Højmark

Alkoholens veje og vildveje – et sorgmuntert foredrag med indlagte viser!

Hudløst ærligt fortæller Pernille Højmark om sit liv med alkohol, og hun vil undervejs synge viser for deltagerne, tilsat musik fra en pianist.

Pernille tager udgangspunkt i sit eget livs op- og nedture og om de dyrekøbte erfaringer, hun har gjort sig.
Hvordan har det været at være barn af en alkoholiker og selv blive ramt af sygdommen som voksen?

Pernille Højmark er bedst kendt som forsanger i gruppen Sweethearts og for sine roller i film og på tv bl.a. i serier som Bryggeren, TAXA og Krøniken.

I foredraget vil Pernille fortælle, hvordan hun håndterer at leve med alkoholisme, og hun tager favntag med et særdeles tabubelagt emne, som er fyldt med skam og skyldfølelser.

- ærligt og livsbekræftende foredrag

- musikalsk oplevelse med visesang

- fokus på et aktuelt emne

Alkoholens veje og vildveje – et sorgmuntert foredrag med indlagte viser!

- ærligt og livsbekræftende foredrag

- musikalsk oplevelse med visesang

- fokus på et aktuelt emne

Holdnummer: 172003